Esküvői styling szolgáltatás

Kezdőlap / Esküvői stílustanácsadás

Esküvői stílustanácsadás

Termékleírás

A tanácsadás menete

Első körben találkozunk egy kávéra, hogy átbeszéljük mik az előzetes elképzelések, van-e olyan stílus vagy fazon, amit nagyon kedvelsz, vagy épp fordítva, illetve, hogy picit jobban megismerjelek a részletes alak- és színtanácsadás elkészítéséhez.

A színtanácsadás a hajviselethez, a mindennapi és alkalmi sminkhez nyújt segítséget, illetve átvesszük, hogy melyek azok a színek, melyeket a hétköznapi öltözködésben bátran alkalmazhatsz. Az esküvői ruha színének kiválasztásánál is fogódzót nyújt (a fehérnek sok árnyalata van), illetve ha szeretnél egy kis színt vinni a kiegészítőkkel a már kész esküvői outfit-be.

Az alaktípusodnak megfelelően pedig megmutatom, hogy melyek azok a ruhadarabok, szabásvonalak, amik a legjobban állnak (fehérnemű, évszaknak megfelelő öltözék). Az esküvői ruha kapcsán így le is tudjuk szűkíteni a kört azokra a fazonokra, melyek tökéletesen passzolnak az alakodhoz.

A tanácsadáson hallottakat így az esküvőt követően, a hétköznapi öltözködésben is kamatoztathatod majd. Végül, de nem utolsó sorban pedig kiválasztjuk a kiegészítőket.

Az alak-és színtanácsadás díja 32.000 Ft

Álomruhádat lehetőséged van divattervezővel elkészíttetni. A ruha ára a felhasznált anyagoktól, és a kiválasztott fazontól függ, de ezeket a találkozó alkalmával részletesen átbeszéljük. Ha pedig a kész fazonokat részesíted előnyben, akkor néhány előre kiválasztott szalonban segítek kiválasztani a ruhád.

Vásárlás személyi stylist segítségével: 18.000 Ft

weddings-632734

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Esküvői stílustanácsadás”